Shuttlebuss til Kvalvika startpunkt

Bestill turBestill tur

Skal du til Lofoten i sommer bør du ikke gå glipp av Kvalvika og Ryten - en uslåelig kombinasjon. Så hvordan komme seg dit? La bilen stå og slipp parkeringskaos. Vi kjører shuttlebuss mellom Fredvang skole og Torsfjord - startstedet for turen til Kvalvika.

Kvalvika er en nydelig sandstrand med utsikt mot det langstrakte hav. Stranda er kun tilgjengelig til fots, men er en fin tur som passer de fleste. Turen starter fra parkeringsplassen i Torsfjord hvor shuttlebussen stopper, herfra er stien godt synlig. Tidsbruken til stranda er ca. 1 time og det høyeste punktet på turen er 170 høydemeter, herfra får du en fantastisk utsikt mot stranden. Veien opp er relativt fin å gå. Etter å ha nådd toppen og man er på vei ned på Kvalvikasiden er det litt bratt og steinete. Her kan det være litt glatt om det er vått. Husk gode sko!

For de som ønsker en litt større utfordring kan turen til Kvalvika kombineres med fjelltur opp til Ryten. Herfra får du det perfekte utsiktspunktet til den etterhvert så kjente sandstranda som du muligens har sett et bilde eller to av på Instagram. Med sine 542 høydemeter gir Ryten en fantastisk panoramautsikt til noe av det beste Lofoten har å by på - hvit sandstrand, azurblått hav og mektige fjell. 

Shuttlebussen kjører hver dag mellom kl. 11.00 og 17.00 med oppstart fra Fredvang Skole. Her er det godt med plass til å parkere bilen. Bussen kjører hver halvtime fra Fredvang fra kl. 11.00 og hver halvtime fra kl. 11.15 fra Torsfjord. Siste avgang fra Torsfjord er 16.45.

Dette er en mer miljøvennlig måte å komme seg til Kvalvika på. Shuttlebussen er elektrisk, og med å sette inn nullutslippskjøretøy tar vi sikte på redusere våre fotavtrykk i Lofotens natur.

Bestill turen nå

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Høydepunkter

Miljøvennlig alternativ.

Slipp parkeringskaos.

Varighet

Inkludert

Nyttig å vite

Turen til Kvalvika starter i Torsfjord.

Ta med

Tilgjengelig

Hver dag mellom kl. 11.00 og 17.00

Pris

En vei 50 NOK 

Tur/retur 90 NOK 

Barn under 12 år gratis

Rabatt for grupper over 3 stk.

Billetter kjøpes på stedet. Kan ikke forhåndsbookes.