Arctic SUP-safari - SUP-tur i Lofoten

Familie-SUP er for barn, ungdom og familier som ønsker å ha det gøy sammen på vannet.

Bli med på en morsom økt på vannet ved å stå på paddleboarding (SUP) med familien i vakre Valberg. Du blir veiledet av våre dyktige guider, som også er sammen med deg på vannet.

Enten du er en lokal eller tilreisende er dette en perfekt aktivitet i løpet av Lofotferien. En fantastisk måte å komme seg bort fra hverdagen, utforske en vakker bukt i Lofoten og ha det gøy på vannet. Vår SUP-tur passer perfekt for deg som setter pris på uforglemmelige naturopplevelser. Gode naturopplevelser handler ikke om ekstreme elementer, men om å ta del i omgivelsene rundt seg.

Samtidig byr vår SUP-tur på en kombinasjon av sightseeing, historie, natur og kultur. En aktivitet som gir mye opplevelse.

Stå på et eget brett, del med en venn eller stå sammen med en forelder. Valget er ditt. Hovedsaken er at dere har det gøy sammen.

Morsom sommeraktivitet for barna. Dette gir opplevelse og mestring for deg som aldri har forsøkt SUP før.

Praktisk informasjon om vår SUP-tur:

Møt opp ved resepsjonen til Brustranda Camping ca 15 minutter før turstart. Etter en kort instruksjon og sikkerhets-veiledning kan du padle rundt, trygt og behagelig inne i bukta i nydelige Valberg.

Padle rolig på stille vann, lek i kurvene på bølgete dager, ha en flott treningsøkt eller bare ha det gøy på våre stabile stand up paddlebrett (SUP).

Guiden vår er sammen med deg i vannet, viser deg teknikk og assisterer deg underveis.

Vår SUP-tur er bra for alle aldre og nivå av erfaring, en flott måte å nyte tiden med venner og familie på i vannet.

Vi holder oss nært land og i øyesyn fra campingens resepsjonsområde - dersom noen ikke ønsker å delta, men følge med og ta bilder.

Å padle en SUP er enkelt, og enten du velger å sitte ned eller står oppreist, så vil du raskt bli din egen SUP-mester! Du står lett på våre stabile brett

Vi arrangerer SUP-turer og aktiviteter for grupper i alle størrelser – enkeltpersoner, familier, venner, bussgrupper, cruiseskip og Hurtigruten. Med nesten 20 års erfaring har vi etablert oss som den ledende leverandøren av guidetjenester i Nord-Norge. Vi er stolte over å være det foretrukne guideselskapet for mange eventyrlystne reisende.

Du kan trygt stole på vår lokalkunnskap og lange erfaring. Kontakt oss for mer informasjon vedrørende våre SUP-turer!