Om oss

Arctic Guide Service

Les mer

Din lokale guide
i Nord-Norge!

Arctic Guide Service tilbyr guidede turer og aktiviteter i Lofoten, Tromsø og Nordkapp. Vi arrangerer turer og aktiviteter for grupper i alle størrelser – enkeltpersoner, familier, venner, bussgrupper, cruiseskip og Hurtigruten. Enten oppholdet varer i noen timer, en hel dag eller flere dager, vil vi gjøre vårt beste for å sikre at du får mest mulig ut av ditt besøk i den arktiske regionen.

Vi bruker vår lokalkunnskap og erfaring, sammen med vårt langvarige samarbeid med lokale partnere, for å skape minneverdige opplevelser for deg og ditt reisefølge. På vår nettside finner du et utvalg av våre turer som kan brukes til inspirasjon. I tillegg kan alle våre standardturer skreddersys.

Vi tilbyr

  • Erfarne guider på flere språk
  • Sightseeingturer og aktiviteter
  • Skreddersydde turer
  • Guidede fotturer
  • Cruise utflukter
  • Cruise dispatch
  • Transport og inngangsbilletter
  • Transfer flyplass/hotell

Vår historie

Arctic Guide Service er et guideselskap med kontorer i Lofoten, Tromsø og på Nordkapp. Selskapet vårt startet opp i Lofoten i 2001. I 2006 startet vi vårt andre kontor, i Tromsø, og så utvidet vi videre til Nordkapp i 2009. Navnet vårt, Arctic Guide Service, representerer vår sterke tilknytning til den arktiske regionen.

Vi er stolte over å være det foretrukne guideselskapet for mange eventyrlystne reisende, turoperatører, cruiseselskaper og Hurtigruten. Med nesten 20 års erfaring har vi etablert oss som den ledende leverandøren av guidetjenester i Nord-Norge. Vi tilbyr guider på et bredt utvalg av språk; engelsk, tysk, spansk, norsk, italiensk, fransk og japansk. Ved forespørsel kan vi kanskje ordne guider på andre språk også.

Enten du er en eventyrlysten turist, en turoperatør, eller representant for et selskap, vil Arctic Guide Service stille de mest kunnskapsrike guidene og koordinatorene til din tjeneste. Vi står til tjeneste hele året og tilbyr turer som passer dine behov!