Covid-19

Covid-19: Viktig informasjon om din booking

Helsen og sikkerheten til våre gjester, ansatte og lokale leverandører er vår høyeste prioritet. I møte med Covid-19 har vi implementert de retningslinjene og anbefalte tiltakene til NIPH, for å unngå spredning av viruset. For å etterkomme retningslinjene har vi redusert kapasitet på våre turer/aktiviteter, økt rengjørings- og hygieneprosedyrer og endret aktivitetsinnhold der det er nødvendig. Vi ber deg hjelpe oss ved å passe på at du:

  • Vasker hendene i minst 20 sekunder, med såpe og varmt vann. Bruk hånddesinfeksjonsmiddel hvis du ikke har tilgang til vann.
  • Dekk munnen og nesen din med et papirlommetørkle (ikke hender) når du nyser eller hoser, eller host i albuen.
  • Hold minst én meters avstand til andre mennesker.
  • Unngå å ta deg i ansiktet – øyne, nese og munn – så langt det er mulig.
  • Personer som har symptomer på luftveisinfeksjon skal ikke delta på aktiviteter, selv ved milde symptomer.

For gjeldene oppdateringer og råd, besøk nettsiden til Folkehelseinstituttet i Norge.  

For mer informasjon, besøk:

Hvis du opplever symptomer som feber, sår hals, brystsmerter og pusteproblemer mens du er i Norge, vennligst bli på hotellrommet ditt/leiligheten din og kontakt hotellets gjesteservice på telefon. Kontakt kun den døgnåpne norske legevakten på (+47) 116117 hvis du trenger medisinsk hjelp.

Ikke dra til sykehuset på egenhånd; kontakt legevakten og forklar situasjonen din. Dette er den beste og mest effektive måten å få rask og kompetent hjelp på.

Merknad til reisende som har gjort booking via www.arcticguideservice.no

Vi anbefaler alle våre gjester å sikre at de har god forsikring før de legger ut på reisen, i tilfelle sykdom, tap av bagasje, ulykker, etc.

Arctic Guide Service AS vil sikre at du mottar relevant informasjon før ankomst/tur, og at vi vil kontakte deg dersom det skjer store endringer med bookingen sin. Skulle det være behov for å kontakte oss før eller under reisen din, er vi tilgjengelige på telefon eller epost: