Lofoten fotosafari

Bestill turBestill tur

Fortell oss hva du ønsker å fotografere, så skal vi gjøre vårt beste for å få det til å skje, enten du er en erfaren fotograf eller nettopp har startet.

Hvis du er en fotograf med generelle interesser, tar vi deg med til det unike landskapet og den spesielle naturen på øyene i Lofoten. Vår lokale ekspertguide vet nøyaktig hvor man skal dra for å få spektakulære resultater. Du reiser hjem igjen med en samling bilder som viser variasjonen og skjønnheten til dette spesielle stedet.

Hvis fotografi er nytt for deg, vil guiden din være behjelpelig og tilby tekniske råd og tips til hvordan du kan komponere bildene dine. Dette er en morsom og annerledes måte å oppdage disse vakre øyene på. Hvis du er en erfaren fotograf med spesielle interesser – fugler eller annet dyreliv, for eksempel – har vi lokal ekspertise med bred erfaring.

Det er så mye å se at man trenger en hel dag for å utforske øst og vest i Lofoten. For en dagstur velger du bare hvilket område du ønsker å fokusere på – øst, med Haukland, Uttakleiv, Unstad og Henningsvær – eller vest med Nusfjord, Ramberg, Hamnøy, Reine og Å. Eller gjør mest mulig ut av besøket ditt og dekk hele Lofoten med en todagerstur. Et annet alternativ er å kombinere en av retningene (eller begge) med en av våre nordlysturer. Eller vi kan skreddersy en tur til akkurat deg!

Vi kan tilby sjåfør/guide for små grupper, og minibuss eller vanlig buss for større grupper. En detaljert tidsplan kan bli oppgitt på forespørsel.

Ta med kameraet ditt, så sørger vi for at du får tatt med Lofotens skjønnhet hjem.

Bestill turen nå

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Høydepunkter

  • Populære fotografilocations
  • Skjulte skatter
  • Uforglemmelige øyeblikk

Varighet

8-9 timer fra leknes eller Svolvær

Inkludert

Fotoguide

Fotoinstruksjoner

Transport, om ønskelig

Nyttig å vite

Ta med

Kamera

Tripod

Tilgjengelig

Hele året

Pris

Avhengig av gruppestørrelse. Pristilbud på forespørsel.