The bucket list: Reine and Western Lofoten

Bestill turBestill tur

Utforsk de ultimate skattene i Vest-Lofoten på 4 timer! La vår lokale ekspert guide din lille gruppe for å oppdage hvite sandstrender, trekirke, fiskerlandsbyer, og det must-see besøket til Reine. Dette er en vår bestseller og en ekte bucket-list reise!

----- Varighet: 4 timer -----

VIKTIG: Denne turen har et minimumskrav på 3 (tre) personer. Hvis det ikke er nok deltakere innen kl. 16.00 dagen før, blir turen avlyst. I så fall blir du kontaktet og tilbudt å utsette turen til en annen dag, ellers så får du full refusjon.‍‍

START-SLUTT: 10:00-14:00 Leknes Busstopp (bakk Circle K bensinstasjon).
Vær klar 5-10 minutter før tildelt tid - dessverre vil guiden ikke ha tid til å vente på deg hvis du er sen.
Gratis henting fra hotellet ditt er tilgjengelig etter forespørsel: spesifiser hentested i feltet "Meldinger eller forespørsler" under bestilling.‍‍

---

HØYDEPUNKTER:

1. Flakstad Kirke - Kulturell skatt:
Dyk ned i den fascinerende historien til Flakstad kirke, et kulturelt landemerke gjemt blant de fantastiske landskapene i Lofoten.

2. Ramberg Stranda - Naturens lerret:
Fordyp deg i den fantastiske naturen på Ramberg-stranden, kjent for sine gyldne sandstrender og krystallklart vann, og skap minnerike øyeblikk.

3. Hamnøy - Malerisk fiskelandsby:
Fang essensen av Lofoten i Hamnoy, en sjarmerende fiskelandsby omgitt av majestetiske fjell, som gir et glimt av det tradisjonelle norske kystlivet.‍Komfortabel reise:Med en maksimal gruppestørrelse på 7 personer sørger vår lille minivan for en personlig og intim opplevelse.

4. Reine - Fang tidløs skjønnhet:
Utforsk den ikoniske landsbyen Reine, en fotografens oase med sine fargerike fiskehytter mot majestetiske fjell i bakgrunnen.


AVBESTILLINGSREGLER:

Fra gjestens side: Turen kan avbestilles opptil 36 timer før estimert avreisetid med full refusjon. Hvis turen er avbestilt opptil 24 timer før estimert avreisetid, vil 50% refusjon følge. For avbestillinger innen 24 timer før avreisetid vil ingen refusjon følge.

Arctic Guide Service har rett til å avlyse turen på grunn av dårlige værforhold eller manglende deltakere. I så fall blir du kontaktet og tilbudt å utsette turen, eller du vil få full refusjon.

Vennligst les fullstendig dokument med Vilkår og betingelser vedlagt.

--
Denne turen kan også gjøres privat! Vennligst kontakt oss for priser for en privat tur: lofoten@arcticguideservice.no / +47 91553153 (Whats App)


Bestill turen nå

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Høydepunkter

  • Our bestelling tour
  • 3 islands: Vestvågøy, Flakstadøy, Moskenesøy
  • Minimum 4 stops: Reine, Hamnøy/Sakrisøy, Ramberg beach, Flakstad church
  • Free pick-up by request

Varighet

ca. 4 timer fra Leknes

Inkludert

Guide, transport, gratis pick-up etter forespørsel

Nyttig å vite

Ta med

Tilgjengelig

1. september - 15. mai

Pris

1550 NOK/voksen

1300 NOK/barn under 12