Sherpatrappa opp og fjellheisen ned

Bestill turBestill tur

Bli med Sherpatrappa opp - et av byens mest populære turmål og et must for ferien i Tromsø. Dette er en passende aktivitet for hele familien. Trappen består av 1300 trinn som gjør terrenget enkelt å gå i, og oppover trappen finnes det også flere fine benker til å pause på. 

Om dere skulle være i tvil om dere klarer alle trappetrinnene opp, frykt ikke. Vi justerer tempoet til hver gruppe og holder en gangfart som holder gjengen samlet. Ved pausebenkene legger vi også tilrette for drikkepauser og en pust i bakken samtidig som man får nyte den fantastiske utsikten som viser seg. Målet er å sørge for en trygg og god turopplevelse for store og små. 

Vi tar fatt på Sherpatrappe på Lilleaksla 150 meter over havet, turen går gjennom bjørkeskog og forbi tregrensa til høyfjellet. Turen ender 410 moh på fjellplatået ved Fjellheisen. På toppen kan vi nyte den beste panoramautsikten over Tromsø by med «Ersfjordtraversen» i bakgrunnen. Vi tar oss tid til en deilig kopp kaffe og bolle, før vi sammen tar den behagelige veien ned igjen, enten med fjellheisen eller til fots. 

Sherpatrappa er en fantastisk måte å se Tromsø by på. Trappen er bygget av sherpaer fra Nepal - spesialister på å bygge trapper og stier i fjellområder, og er en av de lengste trappene av denne typen i Norge. Dette er virkelig en tur en bør få med seg når man besøker Tromsø!


Bestill turen nå

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Høydepunkter

  • Tromsøs beste utsikt
  • Naturskjønt landskap
  • Fantastiske utsiktspunkter

Varighet

3 timer

Inkludert

Guide, kanelsnurr, kaffe

Billett med Fjellheisen

Nyttig å vite

Møtested: Fjellheisen

Aktivitet ikke egnet for bevegelseshemmede.

Ta med

Varme klær og vanntett

Vann

Fjellsko

Tilgjengelig

Juni - September

Pris

Send oss en e-post. Prisen avhengig av antall deltakere